ELEKTROLINK

Stroom over? Stroom tekort? Wij brengen partijen samen!

  • Bepaal samen onderhands de prijs
  • Hogere prijs voor levering, lagere prijs voor afname stroom
  • Lage opslagen
  • Geen onbalanskosten!
  • Langjarige contracten (10 tot 15 jaar), prettig voor beiden
  • Minimaal 100.000 kWh
  • Geen last van negatieve stroomprijzen

Met Elektrolink koppelt Elgawatt partijen:

  • Partij 1 (de producent) heeft een overschot aan zon- of windenergie en krijgt te weinig hiervoor bij zijn energieleverancier.
  • Partij 2 (de afnemer) heeft behoefte aan vaste stroomkosten voor lange tijd en betaalt te veel hiervoor bij zijn energieleverancier.

Het korte verhaal

De producent en de afnemer melden zich aan bij Elgawatt voor Elektrolink. Wij zoeken voor hen een zo goed mogelijke match. Wij begeleiden de onderhandeling over de prijs en de looptijd. Zo krijgt de producent een hogere en vaste prijs voor zijn geleverde stroom en betaalt de afnemer een lagere en vaste prijs voor zijn gecontracteerde hoeveelheid stroom. En dat gedurende 10 tot 15 jaar!

Je wekt meer zonne- of windenergie op dan je zelf gebruikt. De energieleverancier geeft steeds minder voor de door jou teruggeleverde energie. Via Elektrolink krijg je jarenlang een vaste prijs voor jou overschot.

Voor de producent

Wij zoeken voor jouw overschot één of meer afnemers en realiseren een koppeling tussen jou en de afnemers. Je hebt geen last van negatieve prijzen over het contractvolume.Als er geen 100% match is, kopen of verkopen wij het verschil voor jou via de dagbeurs. Dit is ook het geval als het contractvolume niet geleverd kan worden of overschreden wordt. We bemiddelen vanaf een minimum overschot van 100.000 kWh

Tip: Er zijn slimme mogelijkheden als je bedrijf meerdere fysieke adressen heeft!

Je verbruikt veel stroom maar betaalt er teveel voor bij jouw huidige leverancier. Ook wil je de komende jaren zekerheid over je stroomkosten.

Voor de afnemer

We zoeken voor jou de beste match met één of meer producenten. Er zijn geen onbalanskosten over het contractvolume zoals dit het geval is bij alle andere producten.

Gedurende de looptijd van 10 tot 15 jaar dezelfde prijs.

Belastingen en netwerkkosten zijn gelijk aan alle andere producten.

Geïnteresseerd in dit product? Maak nu een afspraak!